Serviciul Înmatriculări Auto Reghin, deschis publicului! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1350 Vizualizări

Serviciul Înmatriculări Auto Reghin, deschis publicului!

Cancelaria Prefectului din cadrul Instituției Prefectului – Județul Mureș a transmis marți, 22 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că începând de la data curentă serviciul secundar de Înmatriculări Auto din Municipiul Reghin este deschis publicului.

,,Sediul secundar din Reghin a devenit operațional prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. 139 din 16 septembrie 2020, potrivit căruia serviciile publice comunitare județene regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor vor organiza la sediile secundare de lucru din alte localități decât reședința de județ, activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii”, se menționează în comunicat.

Sediul secundar din Reghin funcționează la parterul clădirii Poliției Municipiului Reghin de pe Bulevardul Unirii nr. 57, iar programul este în zilele de marți, între orele 9.00 – 13.00, și joi, între orele 9.00 – 15.00.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE