Home / Administratie / Serviciul Înmatriculări Auto Reghin, deschis publicului!

Serviciul Înmatriculări Auto Reghin, deschis publicului!

Cancelaria Prefectului din cadrul Instituției Prefectului – Județul Mureș a transmis marți, 22 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că începând de la data curentă serviciul secundar de Înmatriculări Auto din Municipiul Reghin este deschis publicului.

,,Sediul secundar din Reghin a devenit operațional prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne nr. 139 din 16 septembrie 2020, potrivit căruia serviciile publice comunitare județene regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor vor organiza la sediile secundare de lucru din alte localități decât reședința de județ, activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii”, se menționează în comunicat.

Sediul secundar din Reghin funcționează la parterul clădirii Poliției Municipiului Reghin de pe Bulevardul Unirii nr. 57, iar programul este în zilele de marți, între orele 9.00 – 13.00, și joi, între orele 9.00 – 15.00.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Soós Zoltán propune redeschiderea restaurantelor

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, împreună cu președintele Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, propun …