Home / Politic / Claudiu Maior obligat de B.E.C. să șteargă de pe Facebook un videoclip despre Theodora Benedek

Claudiu Maior obligat de B.E.C. să șteargă de pe Facebook un videoclip despre Theodora Benedek

Biroul Electoral de Circumscripție (B.E.C.) Nr. 1 Târgu Mureș a adoptat vineri, 25 septembrie, Hotărârea nr. 34 în care se admite contestația făcută de Theodora Benedek, candidatul PNL la Primăria municipiului Târgu Mureș, împotriva unui videoclip intitulat ”Adevăruri tulburătoare” – publicat joi, 24 septembrie, pe pagina de Facebook a lui Claudiu Maior, candidat din partea Pro România la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș.

”Maior Sergiu Claudiu a publicat pe Facebook un film care conține o serie de mesaje cu caracter negativ și defăimător la adresa mea și a familiei mele cât și  o serie de acuzații nefondate și nesusținute de niciun fel de probe,  care aduc atingere demnității și dreptului la propria imagine. Totodată, acest film a fost distribuit unui număr mare de persoane prin intermediul aplicației „whatsapp”. Prin acest film se intenționează, în mod vădit, dezinformarea electoratului cu consecințe negative nu numai asupra ordinii de drept ci și a electoratului în formarea unei opinii. În urma contestației pe care am depus-o, Biroul Electoral de Circumscripție nr 1. Târgu Mureș a hotărât că filmul aduce atingere demnității și dreptului la propria imagine a unui candidat, contravine ordinii de drept și se impune a fi înlăturat. De asemenea, numitul Maior Sergiu Claudiu este obligat să stopeze transmiterea în spațiul public a unor astfel de mesaj. Contestația subsemnatei, Theodorei Benedek a fost adoptată cu 9 voturi pentru și 2 împotrivă. Voturile împotrivă au fost exprimate de reprezentanții PSD și PRO România”, a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, Theodora Benedek.

Alex TOTH

 

 

 

 

1 comentariu

  1. Mai bine s-ar închide Facebook! Am numai probleme din cauza lui! Cei care își fac Facebook risca mte probleme!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Controale ale polițiștilor în stațiile de cale ferată și în trenuri

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a transmis luni, 19 octombrie, prin intermediul unui comunicat de …