Comuna Lunca Bradului are un primar nou Comune
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3796 Vizualizări

Comuna Lunca Bradului are un primar nou

Locuitorii comunei Lunca Bradului au fost chemați duminică, 27 septembrie la vot pentru alegerea primarului, funcție pentru care au candidat Petru Vultur (PNL), primarul ultimelor două mandate, și social democratul Alexandru Bexa (PSD).

Alexandru Bexa, noul primar al comunei Lunca Bradului

În urma celor 978 de voturi valabile exprimate la secțiile de vot din localitățile Neagra și Lunca Bradului, câștig de cauză a avut candidatul PSD, Alexandru Bexa care a obțiunut un număr de 510 de voturi, cu 42 mai multe decât reprezentantul PNL, Petru Vultur, care a obținut un număr de 468 de voturi.

În ce privește componența noului Consiliu Local Lunca Bradului, partidelor PSD și PNL le revin patru posturi de consilieri, respectiv un post pentru PMP, UDMR și un consilier independent.

„Mă așteptam la acest rezultat. La fiecare patru ani puterea ajunge în mâna alegătorilor, ei sunt cei care decid cine să-i conducă, ei sunt cei care îi pedepsesc pe cei care nu au făcut treabă. Un rol important la avut chipa care ma susținut în această campanie. Eu am candidat și în urmă cu patru ani ca și independent și am pierdut la o diferență de 9 voturi, iar acum, cu o echipă foarte bună am reușit să câștigăm primăria Lunca Bradului și să dublăm numărul de consilieri PSD, de la 2 la 4.”, ne-a declarat Alexandru Bexa, nou primar al comunei Lunca Bradului.

Grup unit care să lucreze în  beneficiul comunei

Proaspătul primar ales al comunei Lunca Bradului își dorește în consiliul local un grup unit care să lucreze la dezvoltarea comunei, grup care să nu țină cont e culoarea politică.

„Voi încerca în noua mea postură de primar să ne axăm pe lucrurile prioritare, apă, canalizare, asfaltarea  drumurilor, și nu în ultimul rând crearea condițiilor necesare pentru aducerea investitorilor în comună. Avem o comună frumoasă situată într-o zonă xtrem de pitorească, și după ce punem la punct infrastructura, putem să aducem și invstitori care să pună în valoare potențiualulu turistic al comunei noastre. În ce privește viitoara colaborare în consiliul local, eu  gândesc că nu mai există partide politice, există doar membrii ai comunității  care să ducă înainte comuna. Nu voi purta ranchiună față de cei din alte partide, noi trebuie să fim o echipă care să creeze condițiile necesare pentru a se dezvolta comuna noastră, fără să mai punem la socoteaală care e de la PNL, PSD sau alt partid. Nu, noi dorim să fim un grup. Asta vreau să creez în consiliul local, un grup unit care să lucreze în beneficiul comunei și al locuitorilor ei”, a precizat Alexandru Bexa.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE