Economie socială, în Livezeni Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 301 Vizualizări

Economie socială, în Livezeni

Sunt deja câțiva ani de când antreprenoriatul social a prins rădăcini și în România și continuă să se dezvolte, aducând beneficii atât mediului antreprenorial, cât și întregii societăți.

În vederea promovării economiei sociale, Asociația pentru Inovare Socială a organizat la Târgu Mureș, în cadrul proiectului “Măsuri integrate pentru combaterea sărăciei și a marginalizării în Livezeni”, o masă rotundă la care au participat alături de membrii ai Rețelei Vector Mureș, antreprenori la început de drum, cât și manageri cu experiență.

Toți aceștia au purtat discuții pe proiecte concrete pornind de la obiectivele participanților și au găsit soluții specifice la cazuri individuale sau pentru parteneriate. A avut loc de asemenea și o dezbatere cu privire la programele de finanțare europeană nerambursabilă 2020 și 2021 – 2028 pentru IMM-uri și comunități.

Persoane dornice de a se implica în economia socială au aflat informații prețioase despre oportunități de înființare a afacerilor sociale și beneficiul acestora pentru comunitate, cât și ce tipuri de servicii pot aborda afacerile sociale. S-au clarificat aspecte ale funcționarii afacerilor în baza legii economiei sociale, au fost prezentate domeniile principale de competitivitate și s-au făcut cunoscute condițiile generale de eligibilitate pentru IMM-uri.

Evenimentul s-a încadrat în obiectivul general al proiectului derulat de Primăria Livezeni împreună cu partenerii săi, contribuind la dezvoltarea și susținerea comunității antreprenoriale din comuna Livezeni.

Pentru mai multe detalii despre proiect cât și despre posibilitățile de implicare în susținerea acestei comunități, accesează site-ul: www.vector-mures.ro.

(Comunicat de presă)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE