Home / Sanatate / Spitalul de Urgență din Târgu Mureș angajează!

Spitalul de Urgență din Târgu Mureș angajează!

Anunț angajare personal privind ocuparea, fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, cu sediul în Târgu Mureş, str. Gheorghe Marinescu, nr. 50, judeţul Mureş, e-mail runos@spitalmures.ro, internet www.spitalmures.ro , conform art. 11 coroborat cu art. 27 din Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, din 26.05.2020, angajează pe perioadă determinată de până la 30 zile după terminarea stării de alertă, fără concurs următoarele categorii de personal contractual în cadrul  Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș

1 post registrator medical debutant – Secția clinică cardiologie

Nivelul studiilor şi vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului sus menționat:

  • registrator medical debutant: absolvent de liceu (12 clase) cu diplomă de bacalaureat, fără condiții de vechime

Dosarele se depun la sediul Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș până în data de 19.10.2020 în intervalul orar 1400-1530. Candidații care se prezintă pentru depunerea dosarelor se vor prezenta la Poarta studenților.

Selecția dosarelor se va desfășura în data de 20.10.2020 la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Afișarea rezultatelor selecției dosarelor va avea loc în data de 20.10.2020 ora 15.30, la avizierul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș precum și pe site-ul www.spitalmures.ro.

În situaţia în care se depun mai multe dosare pentru postul sus menționat, iar după selecţia dosarelor sunt admişi mai mulţi candidaţi, se organizează Proba de interviu care va avea loc în data de 21.10.2020 ora 900  în Sala de protocol a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

În situaţia în care în urma selecţiei dosarelor rămâne un singur candidat, acesta va fi declarat admis fără a mai fi organizată proba de interviu.

Informaţii suplimentare: Serviciul resurse umane – Biroul organizare(camera 4107), sau telefon 0265-212111 int. 462, avizier, sau site-ul: www.spitalmures.ro.

(Comunicat de presă)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Lucreția Cadar: „Nu m-am dat bătută, am reușit, am câștigat!”

Aleșii locali ai comunei Deda au fost instalați oficial în funcție marți, 20 septembrie, în …