Târgumureșean prins la volan sub influența substanțelor psihoactive! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 854 Vizualizări

Târgumureșean prins la volan sub influența substanțelor psihoactive!

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a transmis luni, 2 noiembrie, prin intermediul unui buletin de presă, faptul că la data de 2 noiembrie, în jurul orei 00.05, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au oprit în trafic, pe strada Budiului din municipiu, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani din aceeași localitate.

,,Întrucât conducătorul auto manifesta un comportament suspect, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru cannabis. Urmare a verificărilor efectuate de poliţişti, aceştia au identificat în interiorul autoturismului materie vegetală de culoare verde-olive, care a fost ridicată de polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, în vederea continuării cercetărilor”, a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Bărbatul a fost condus la unitatea medicală pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanțelor psihoactive în organism.

,,În urma controlului autovehiculului, au fost identificate o armă neletală, precum și peste 130 de bile de cauciuc, care au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul în cauză a fost sancționat contravențional conform prevederilor Legii nr. 295/2004 privind regimul armelor și al munițiilor”, se mai menționează în buletinul de presă.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE