Home / Invatamant / UMFST, rezultate remarcabile în clasamentul universitar mondial Round University Ranking

UMFST, rezultate remarcabile în clasamentul universitar mondial Round University Ranking

Compartimentul Relații Publice din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade din Târgu Mureș a transmis joi, 12 noiembrie, faptul că UMFST este inclusă în clasamentul universitar mondial Round University Ranking, ocupând poziția 526 în clasamentul mondial, în domeniul Științe Medicale, cu poziția 3 la nivel național. În domeniul Științe tehnice, UMFST se află pe poziția 711 la nivel mondial și 6 la nivel național.

,,Round University Ranking este un clasament universitar mondial care evaluează performanța instituțiilor de învățământ superior din întreaga lume. Din 2010 până în prezent, 1.100 de universități de top din lume din 85 de țări au participat la acest clasament care măsoară performanța instituțională prin 20 de indicatori grupați în patru domenii cheie: predare, cercetare, diversitate internațională și sustenabilitate financiară. Clasamentul RUR este conceput pentru a furniza date relevante despre învățământul superior global pentru studenți, comunitatea academică, managementul universitar și decidenții politici. Din nou, de fiecare dată, E pluribus unum!”, a transmis prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul UMFST „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ratele de incidență COVID-19 din localitățile mureșene

Reprezentanții Instituției Prefectului – Județul Mureș au transmis luni, 23 noiembrie, prin intermediul unui comunicat …