Apel la responsabilitate adresat sighișorenilor! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1334 Vizualizări

Apel la responsabilitate adresat sighișorenilor!

Primarul municipiului Sighișoara, Iulian Sîrbu, face un apel la responsabilitatea sighișorenilor de a respecta toate recomandările pentru prevenirea răspândirii virusului SARS – COV-2, dar și pentru a evita carantinarea întregului municipiu Sighișoara.

Printre principalele recomandări se numără evitarea zonelor aglomerate, evitarea atingerii suprafețelor care sunt atinse în mod frecvent și de alte persoane, precum balustrade, clanțe, mânere, butoane de lift sau de acces, păstrarea distanței de 1,5 metri între persoane, limitarea folosirii bancnotelor și a monedelor, optând pentru plata cu cardul, telefonul sau pentru plăți online, respectarea regulilor de igienă personală, masca de protecție să acopere complet nasul și gura și să opteze pentru munca de acasă, dacă au această posibilitate oferită de angajator.

,,Cu referire la munca de acasă, fac un apel către toți agenții economici din oraș: asigurați securitatea și sănătatea lucrătorilor și luați toate măsurile astfel încât să vă puteți continua activitatea în siguranță! Vă spun, nu mai este cazul de diverse teorii! Vorbim de sănătatea noastră a tuturor. Haideți, să nu ne jucăm, să tratăm lucrurile cu seriozitate. Da,  activitățile de zi cu zi trebuie să-și urmeze cursul firesc, nu ne putem opri din activitate, însă ne adaptăm și avem grijă. Sănătate!”, a transmis Iulian Sîrbu, primarul municipiului Sighișoara.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE