Home / Luduș / Igienizări și dezinfectări în Luduș

Igienizări și dezinfectări în Luduș

Făcând o analiză a evoluției epidemiei de COVID-19 în orașul Luduș, Primăria orașului a inițiat un program amănunțit de igienizare și dezinfectare a scărilor de bloc din oraș.

Începând din 24 noiembrie 2020, după un program prestabilit, vor fi dezinfectate ușile de la intrările în blocuri, scările, balustradele, clanțele ușilor, precum și toate zonele în care locatarii pot să fie contaminați. Aceștia vor fi avizați cu o zi înainte despre data începerii acțiunii. Este a doua campanie de igienizare și dezinfectare realizată de Primărie și locatarii cunosc modalitatea de lucru.

Totuși, Primăria recomandă  locatarilor ca în timpul operațiunilor efectuate să rămână în apartamente, iar după încheierea pulverizării soluției dezinfectante, administratorii Asociațiilor de proprietari sau locatari, șefii de scară ori femeile de serviciu trebuie să aerisească spațiile comune. În urma dezinfectării rămâne o perioadă de timp un miros de clor, dar acesta nu este dăunător, nu afectează cu nimic sănătatea oamenilor.

„Îi rog pe cetățenii orașului să fie responsabili și să respecte în totalitate indicațiile specialiștilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19”, a declarat primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recomandări la redeschiderea pârtiei de la Sovata

Veste bună pentru iubitorii sporturilor de iarnă, Pârtia Sovata își va deschide porțile vineri, 15 …