Home / Administratie / Târgu Mureș: Mașini abandonate, ridicate de autorități

Târgu Mureș: Mașini abandonate, ridicate de autorități

Serviciul Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei municipiului Târgu Mureș a informat marți, 8 decembrie, că în luna iunie a anului 2020, Legea nr. 421/2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri care aparțin domeniului public sau privat al statului sau al unităților administrativ – teritoriale, a fost modificată și completată prin Legea nr. 97/2020.

,,De la începutul acestui an, la nivelul municipiului Târgu Mureș au fost verificate un număr de 358 de autovehicule, declarate abandonate sau fără stăpân, fiind somați proprietarii unui număr de 334 de autovehicule. În 282 dintre cazuri s-a dat curs somațiilor, procedura continuând pentru celelalte 52 de autovehicule. În majoritatea cazurilor, proprietarii s-au conformat legii și au mutat mașinile, dar în cazul a 5 autovehicule abandonate, s-a procedat la ridicarea acestora”, a transmis Serviciul Relații Interne și Internaționale din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spectacol premieră ,,La casa de gospodari”

În seara zilei de joi, 28 ianuarie, de la ora 19.00, Sala Ansamblului Artistic Profesionist …