La mulți ani, Dumitru Dinu Cotoi! Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 221 Vizualizări

La mulți ani, Dumitru Dinu Cotoi!

Astăzi, în ajunul Crăciunului, primarul comunei Batoș, Dinu Dumitru Cotoi, își celebrează ziua de naștere, prilej pentru redacţia şi administraţia cotidianului Zi de Zi să-i urează un călduros „La mulți ani” și „Sărbători fericite”!

La rândul său, primarul Dumitru Dinu Cotoi a transmis prin intermediul paginii sale de Facebook, un gând de mulțumire  celor care dragi.

„Dragii mei, iată-ne ajunși din nou- cu ajutorul lui Dumnezeu, în prag de sărbătoare! Acest an, 2020, a fost un an greu, plin de încercări pentru noi toți. Un an în care în orice parte ne-am uitat am văzut amărăciune, durere și neputință. Mulți dintre cei dragi au trecut prin momente dificile, unii au avut probleme de sănătate, alții au avut altfel de încercări. Tuturor ne-a fost și încă ne este greu. S-au întâmplat multe în această perioadă. Ce a fost însă la fel ca în alți ani, a fost credința noastră în Dumnezeu și în faptul că El ne scoate la liman. Cu toate greutățile pe care le-a adus, 2020 ne-a mai adus ceva: ne-a apropiat. Ne-a apropiat de noi înșine, de familie, de comunitatea noastră. Ne-a învățat că împreună, ajutându-ne, trecem mai ușor prin orice greutăți! Dacă vă numărați printre cei binecuvântați care îi au pe cei dragi aproape, vă rog să vă gândiți și la cei mai puțin norocoși. Dați-le un telefon, vorbiți cu ei, să știe că nu sunt singuri! Vă doresc să aveți parte de Sărbători binecuvantate, cu bucurie și Un An Nou cu sănătate! La Mulți Ani!”, a fost mesajul transmis de primarul Dumitru Dinu Cotoi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE