Zborurile cu Marea Britanie se reiau la Aeroportul Transilvania Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 4626 Vizualizări

Zborurile cu Marea Britanie se reiau la Aeroportul Transilvania

Zborul W93702 al companiei Wizz Air dinspre Londra – Luton este programat să aterizeze mâine, la ora 21.30, pe Aeroportul Transilvania Târgu Mureș.

O jumătate de oră mai târziu, spre Londra va pleca aceeași aeronavă.

Reluarea zborurilor dinspre și spre Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord are legătură cu Hotărârea Nr. 1 a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) privind aprobarea listei ţărilor/zonelor/teritoriilor de risc epidemiologic pentru care se instituie măsura carantinei asupra persoanelor care sosesc în România din acestea, text care prevede reluarea zborurilor către şi dinspre Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord.

Potrivit hotărârii CNSU, așa cum a fost preluată de agenția Agerpres, „începând cu data de 04.01.2021 ora 19,00 se permite reluarea zborurilor spre/dinspre Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord din/către România, pentru toate aeroporturile din România”.

Toate persoanele care sosesc în România din Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord au obligaţia prezentării la intrarea în ţară a certificatului unui test negativ, rapid antigenic sau RT-PCR pentru SARS-CoV-2, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte de data intrării în ţară, dacă persoana nu se află în categoriile exceptate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE