Home / Administratie / Luduș: Tarife aprobate pentru anul 2021

Luduș: Tarife aprobate pentru anul 2021

În ultimii ani, Direcția „Drumuri, Intervenții, Transport și Zone Verzi” (DITZV) a fost dotată cu o mare diversitate de mijloace auto, utilaje și echipamente care sunt folosite la lucrările executate de personalul DITZV în cadrul orașului.

„De multe ori suntem solicitați de diferite persoane fizice și juridice să asigurăm diferite servicii – transport, transport specializat, deszăpeziri, cosit, trasare marcaje rutiere, tuns gard viu, excavări, etc., se impune adoptarea unei hotărâri de consiliu pentru aprobarea tarifelor de închiriere”, precizează Liviu Popa, directorul Direcției DITZV.

Este evident că tarifele propuse pentru anul 2021 au fost fundamentate ținându-se cont de tarifele practicate de agenții economici, de consumuri (carburant, ulei, piese de schimb, etc), de cheltuielile cu amortizarea, conform anexei de la proiectul de hotărâre, precum și aprobarea tarifelor pentru prestările de servicii cu mijloace auto, utilajele și echipamentele din dotarea Direcției „Drumuri, Intervenții, Transport și Zone Verzi”, tarife pentru prestațiile specifice realizate de către autoritatea de autorizare din cadrul primăriei orașului Luduș, precum și tarife practicate pentru gestionarea câinilor fără stăpân din orașul Luduș.

„Am completat lista și cu tarifele pentru prestațiile speciale realizate de către autoritatea de autorizare din cadrul Primăriei orașului Luduș, în ceea ce privește serviciul de transport în regim de taxi în orașul Luduș care rămân la nivel de 2020, precum și lista cu tarifele în vederea bunei funcționări a serviciului public pentru organizarea și funcționarea serviciului de ecarisaj și de gestionare a câinilor fără stăpân din orașul Luduș”, spune Liviu Popa.

În proiectul de hotărâre au fost aprobate și tarifele practicate pentru gestionarea câinilor fără stăpân: Cazarea unui câine în cadrul adăpostului – 10 lei/zi; Deplasarea autovehicului dotat pentru capturarea câinilor – 2,50 lei/ km; Cheltuieli materiale și proceduri medicale obligatorii – 200 lei/câine; Aplicarea microcipului, înregistrare R.E.C.S. și carnet de sănătate; Sterilizare – 100 lei/câine; Eutanasiere – 75 lei/ câine; Deparazitare și vaccinare antirabică – 30 lei/câine; Pașaport – 1- lei/câine; Examen clinic general – 20 lei/câine.

În ședința Consiliului Local Luduș din 15 decembrie 2020, Proiectul de hotărâre a fost aprobat de aleșii locali.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ședința lunii ianuarie în Consiliul Local Luduș

Pentru ședința ordinară din luna ianuarie, primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan a convocat aleșii locali …