Acțiuni de dezăpezire la Sighișoara Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 98 Vizualizări

Acțiuni de dezăpezire la Sighișoara

Ninsorile căzute la începutul acestei săptămâni au determinat primăriile din județ să acționeze, astfel ca traficului auto și pietonal să nu fie afectat, cum este și cazul municipiului Sighișoara

„Îndepărtarea zăpezii se face atât manual, cât și mecanizat, în funcție de zonă, în baza „Planului Operativ 2020 – 2021”. Pentru buna desfășurare a traficului auto și pietonal s-au amplasat lăzi și grămezi cu material antiderapant în zone ale municipiului cu acces auto dificil în pantă și unde există scări de acces pietonal. Foarte important, vă rog, circulați cu atenție sporită! Conducătorii auto să circule cu prudenţă şi să adapteze în permanență viteza la condițiile meteo”, a fost mesajul postat pe Facebook de către Iulian Sîrbu, primarul municipiului Sighișoara.

Acesta a reamintit sighișorenilor de anumite prevederi privind acțiunile de dezăpezire.

„Conform Art. 9, din HCL Nr. 181 din data 23/11/2017, „se interzice aruncarea zăpezii provenite din curți pe trotuare, carosabil, intersecţii, spaţii verzi, terenuri virane, guri de scurgere a apelor pluviale, canale” iar la imobilele în care la parter funcționează societăți comerciale, magazine sau prestatori de servicii, obligațiile de deszăpezire revin acestor unități pe timpul funcționării acestora. Pentru probleme privind serviciul de deszăpezire se poate apela operatorul S.C.Schuster Ecosal S.R.L. la nr. de tel. 0726746492 iar pentru sesizări privind deficiențe în executarea serviciilor de deszăpezire se poate apela Municipiul Sighișoara la nr. tel. 0729499238”, a precizat primarul Iulian Sîrbu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE