Home / Invatamant / Grădiniță și creșă nouă, în pregătire în Ungheni

Grădiniță și creșă nouă, în pregătire în Ungheni

Reprezentanții Agenției pentru Protecția Mediului Mureș anunţă publicul interesat asupra deciziei etapei de încadrare, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 1076/2004, Plan Urbanistic Zonal – care creează cadrul pentru ”Elaborare PUZ în vederea – Construire grădiniţă cu program prelungit şi creşă în oraşul Ungheni, judeţul Mureş”, pe un amplasament din localitatea Ungheni, fără număr, titular Primăria orașului Ungheni, în categoria celor care nu necesită efectuarea evaluării de mediu.

Potrivit paginii web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Planul urmează să fie supus adoptării fără aviz de mediu, informaţii privind potenţialul impact asupra mediului pot fi consultate pe pagina web apmms.anpm.ro, iar observaţiile publicului se primesc la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ministrul Sănătății, desființat de deputatul Corneliu Florin Buicu

Deputatul social-democrat de Mureș Corneliu Florin Buicu, care deține funcția de vicepreședinte al Comisiei pentru …