Ședința lunii ianuarie în Consiliul Local Luduș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 295 Vizualizări

Ședința lunii ianuarie în Consiliul Local Luduș

Pentru ședința ordinară din luna ianuarie, primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan a convocat aleșii locali pentru ziua de 26 ianuarie în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu”, în condițiile impuse de distanțarea fizică a participanților.

30 de proiecte pe ordinea de zi

Secretara Legislativului local, Maria Tac, a înscris la ordinea de zi proiectele de hotărâre având ca inițiator pe Cristian Moldovan. După aprobarea proceselor verbale de la ședințele extraordinare din 23 decembrie 2020 și 14 ianuarie 2021, precum și de la ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din 15 decembrie 2020, pe ordinea de zi au fost înscrise proiecte de hotărâre pentru: Modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 71/2020, privind indexarea impozitelor și taxelor locale și a altor taxe similare acestora, precum și a limitelor amenzilor pentru anul 2021; Modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 152/2020 privind aprobarea Procedurii de anulare a accesoriilor aferente obligațiilor bugetare principalerestante la data de 31 martie 2020; Înscrierea imobilului „strada Avram Iancu” în evidențele de publicitate imobiliară, în proprietatea Orașului Luduș – domeniu public; Cedarea folosinței gratuite asupra unei părți din imobilul situat pe strada Vânătorilor nr. 1, către Grădinița „Căsuța Fermecată”; Prelungirea contractului de comodat încheiat între autoritatea locală și Inspectoratul de Jandarmi „Colonel Sabin Motora” Mureș; Cesiunea, rezilierea și reînnoirea unor contracte de concesiune; Repartizarea unor locuințe pentru tineri, destinate închirierii în blocurile ANL; Modificarea organigramei și a statului de funcții pentru aparatul de specialitate al primarului orașului Luduș; Aprobarea Regulamentului privind atestarea administratorilor de condomenii din orașul Luduș; Aprobarea Planului de acțiuni privind lucrările ce trebuie executate, în anul 2021, de către beneficiarii Legii nr. 416/2001; Rectificarea bugetului local și altele.

Fiind prima lună din anul 2021, pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Luduș au fost înscrise și Rapoartele de activitate privind: Activitatea desfășurată de Poliția orașului Luduș, de Poliția locală Luduș, de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, de Direcția de Asistență Socială – pe semestrul II 2020, precum și rapoartele de activitate ale consilierilor locali și a comisiilor de specialitate din cadrul Consiliului Local Luduș în anul 2020.

Amănunte despre desfășurarea ședinței vom relata în zilele următoare.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE