Home / Politic / Marius Pașcan, anunț neașteptat pe Facebook: ”Mă mut la Sibiu!”

Marius Pașcan, anunț neașteptat pe Facebook: ”Mă mut la Sibiu!”

Distribuie

Fostul parlamentar mureșean Marius Pașcan, care deține funcția de președinte interimar al Partidului Mișcarea Populară, a anunțat marți, 26 ianuarie, pe pagina sa de Facebook, că se mută din județul Mureș… în Sibiu.

Redăm, în rândurile de mai jos, anunțul făcut de Marius Pașcan:

Mă mut la Sibiu!

Când văd că la Mureș lipsesc proiectele mari, importante de infrastructură, că lupta politică se poartă la baioneta ciupelilor financiare între găști, pe managementul deșeurilor și salubritatea deplorabilă, pe controlul exploatării pădurilor, că toți banii publici sunt controlați prin „dispecerizarea” UDMR din Capitală și că nu se poate definitiva măcar o centură rutieră, îmi vine cu lehamite să mă mut din oraș și județ… Deși aici m-am născut, aici îmi sunt rădăcinile strămoșești și iubesc comunitatea mureșeană a oamenilor simpli, corecți, onești și buni.

Mă sună un prieten din Sibiu să-mi ceară sprijinul, expertiza pe un proiect al administrației publice locale și mă minunez! Ce credeți că face municipiul Sibiu în colaborare cu Comuna Șelimbăr, situată la o distanță de doar 4 kilometri? Au parafat un proiect strategic pentru un tren periurban. Oameni serioși care conduc administrația publică locală și pe care îi preocupă prioritar proiectele importante pentru comunitate și nu cum să mai ciupească ceva din afacerile publice pentru propriile buzunare…

Asumă eficientizarea transportului public între municipiu și zona periurbană prin introducerea transportului public de tip tren urban care să deservească inclusiv zona urbană funcțională din Sibiu, iar în acest sens au asumat un acord de parteneriat. De unde bani? Prin Programul operațional Asistență tehnică 2014-2020 (POAT 2014-2020) și Programul operațional Infrastructură mare 2014-2020 (POIM).

Alo, domnule primar Soós Zoltán, alo, domnule președinte Peter Ferenc și primari din zona metropolitană, ce faceți prin județul Mureș?! Vreo idee măreață, vreun proiect serios, ceva?! A trecut campania electorală iar dincolo de promisiuni s-ar cuveni să vorbească proiectele și faptele.

Mă mut la Sibiu să-i ajut pe cei care au nevoie de competență, aici se votează etnic politruci, oamenii obedienți ai partidului nepregătiți profesional, care nu au nicio treabă cu administrația publică locală, doar speculanți pentru propria căpătuială, iar apoi electorul năuc se așteaptă la miracole și să vină pronia divină…”

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Mureș: Caravană cu servicii gratuite din 10 specialități medicale

Distribuie Direcția de Asistență Sighișoara Sighișoara a demarat, în data de 18 martie 2024, o …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.