Ludușean de 21 de ani, arestat pentru tâlhărie calificată Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 5245 Vizualizări

Ludușean de 21 de ani, arestat pentru tâlhărie calificată

Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a informat luni, 1 februarie, prin intermediul unui comunicat, faptul că la data de 30 ianuarie polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Luduș au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Luduș, la scurt timp după ce acesta ar fi comis o infracțiune de tâlhărie calificată.

,,Din cercetările efectuate de polițiști, a reieşit faptul că la aceeași dată, cel în cauză, ar fi pătruns în interiorul unui imobil din localitatea Luduș, de unde, prin amenințarea cu acte de violență a unor persoane de sex feminin aflate în interior, ar fi sustras un telefon mobil și o sumă de bani. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 760 de lei, acesta fiind recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate”, a precizat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

La data de 31 ianuarie, în baza probatoriului administrat, față de cel în cauză s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, iar ulterior, instanța de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE