Căsătorii ”7 zile din 7” la Târgu Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1164 Vizualizări

Căsătorii ”7 zile din 7” la Târgu Mureș!

Dacă până acum oficierea căsătoriei era posibilă în cursul săptămânii doar în zilele de marți și vineri, începând din această lună viitorii miri își pot alege orice zi din săptâmână pentru oficierea căsătoriei, au informat reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș, pe pagina de Facebook a instituției.

”O altă supriză a lunii februarie este cadoul oferit din partea Municipalității cuplurilor care aleg să-și unească destinele în acest an. Mai exact, certficatul de căsătorie și libretul de familie sunt acordate în casete de pluș personalizate cu însemnele Primăriei. Primul cadou de acest fel, în luna februarie a fost înmânat de primarul Soós Zoltán, în cadrul unei ceremonii desfășurate la Casa Căsătoriilor din Cetatea Medievală”, se menționează în comunicat.

Programări online

Potrivit aceleiași surse, programarea căsătoriei se face online în data și la ora dorită, accesând pagina de internet a instituției, www.tirgumures.ro, la secțiunea ”Programare căsătorii online” cu cel puțin 11 zile înainte de data căsătoriei.

”Oficierea căsătoriei este permisă cu respectarea măsurilor impuse de starea de alertă instituită pe teritoriul României, respectiv, participarea a cel mult 20 de persoane,  cu respectarea regulilor de distanțare fizică și purtarea obligatorie a măștii de protecție. În anul 2020, la nivelul Serviciului Stare Civilă au fost oficiate 589 de căsătorii, în scădere față de anul 2019 când au fost oficiate 833 de căsătorii”, se mai arată în comunicat.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE