Târgumureșean reținut pentru furt din autoturism Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 288 Vizualizări

Târgumureșean reținut pentru furt din autoturism

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș au identificat un bărbat din Târgu Mureș bănuit de comiterea unei infracțiuni de tentativă la furt calificat, acesta fiind reținut pentru 24 de ore.

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții IPJ Mureș, ,,în urma activităților desfășurate, la data de 28 februarie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, au identificat, la scurt timp după ce ar fi comis o infracțiune de tentativă la furt calificat, un bărbat, de 34 de ani, din Târgu Mureș”.

,,În fapt, din cercetările efectuate, a reieșit faptul că, la data de 28 februarie, în jurul orei 23.00, cel în cauză ar fi pătruns, prin efracție, în interiorul unui autoturism care se afla parcat pe raza municipiului, cu intenția de a sustrage bunuri. În baza probatoriului administrat, la data de 1 martie, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al inspectoratului”, au transmis reprezentanții IPJ Mureș.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE