Verificări în zona limitrofă Platoului Breite Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 611 Vizualizări

Verificări în zona limitrofă Platoului Breite

Bogdan Burghelea, viceprimar al municipiului Sighișoara, și reprezentanți ai Ocolului Silvic Sighișoara, au verificat, zilele trecute, situația Partidei de exploatare forestieră din zona limitrofă Platoului Breite.

Potrivit unui anunț publicat pe pagina sa de Facebook, viceprimarul municipiului Sighișoara a verificat în primul rând autorizația de exploatare, care există și are numărul 1597588 din 2 decembrie 2020.

,,Zona este delimitată, se respectă amenajamentul. Într-adevăr, solul fiind de așa natură, la fiecare ploaie ori ninsoare se face noroi iar urmele lăsate în urma transportului de masă lemnoasă dau impresia unui dezastru”, a precizat Bogdan Burghelea.

,,De asemenea, am primit asigurări chiar de la Ocolul Silvic Sighișoara că, după data de 15 aprilie când se încheie exploatarea, se curăță și se nivelează terenul. Vom merge și atunci să verificăm! Știu că se creează repulsie atunci când este vorba de exploatare lemn, însă, aici, este vorba de o acțiune controlată, Agenția Națională pentru Arii Protejate stabilind chiar și condițiile specifice desfășurării acestei activități”, a mai precizat Bogdan Burghelea.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE