Investiție de 1,7 milioane de euro pentru modernizarea spațiului public din Sărmașu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 386 Vizualizări

Investiție de 1,7 milioane de euro pentru modernizarea spațiului public din Sărmașu

Primăria orașului Sărmașu a atribuit firmei SC Geiger Transilvania SRL Cristești, la începutul lunii februarie 2021, un contract în valoare de 8.633.095 lei (circa 1,7 milioane de euro), fără TVA, pentru execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție „Îmbunătățirea calității vieții populației din orașul Sărmașu prin construirea și dotarea centrului recreativ Sărmașu și modernizarea spațiului public urban adiacent, Obiectiv B: Modernizarea spațiului public urban adiacent”, informează www.licitatiapublica.ro.

5,5 kilometri de străzi, asfaltate

Potrivit caietului de sarcini al licitației, unul din principalele obiective ale investiției este ”modernizarea străzilor pentru atingerea capacității portante la traficul prognozat pentru perspectiva de 10 ani”, lungimea totală a străzilor propuse pentru modernizare este de 5.573 de metri, iar străzile care fac obiectul proiectului sunt: Dezrobirii (2.044 de metri), Dezrobirii ramură (942 de metri), Toamnei (772 de metri), Viilor (650 de metri), 30 Decembrie (279 de metri), Fundătura Crișan (231 de metri), Vasile Simonis ramură (217 de metri), Secția pompieri (183 de metri) și Bașa (155 de metri).

Totodată, urmează să fie modernizate și trotuarele de pe străzile Dezrobirii și Dezrobirii ramură.

”Lucrările vor începe tot în luna martie 2021. Prin aceste lucrări se vor asfalta peste 5 kilometri de străzi, și se vor moderniza aproape 7 kilometri – 6.978 de metri de trotuare aferente”, a precizat Valer Botezan, primarul orașului Sărmașu.

Investiția va fi finanțată prin intermediul Programului Operațional Regional, iar termenul de execuție a lucrărilor va fi de 24 de luni.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE