Noile restricții aduc modificări în programul Teatrului Studio Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 212 Vizualizări

Noile restricții aduc modificări în programul Teatrului Studio

Reprezentanții Teatrului Studio al Universității de Arte din Târgu Mureș anunță toți spectatorii că în urma noilor reglementări de restricționare a circulației, toate spectacolele vor începe la ora 18.00, până la ridicarea restricțiilor orare de circulație, urmând ca odată cu eliminarea acestora să se revină la ora tradițională de spectacol, respectiv 19.00.

,,Locurile în sala Teatrului Studio sunt limitate la 30% din capacitate, conform normelor în vigoare, iar accesul publicului în sală se face doar după verificarea temperaturii și doar cu masca de protecție. De asemenea, masca e obligatoriu să fie purtată pe toată durata reprezentației”, au precizat reprezentanții Teatrului Studio.

,,Vrem totodată să mulțumim publicului pentru interesul deosebit pe care l-au acordat spectacolelor noastre, astfel încât în foarte scurt timp toate locurile au fost rezervate. Reprezentațiile care încă mai au locuri disponibile sunt cele din data de 27 și 28 martie ale spectacolului „10”, de Székely Csaba”, au transmis reprezentanții Teatrului Studio.

Biletele se pot procura de la casieria Teatrului Studio, situat pe strada Koteles Samuel nr. 6, cu o oră înainte de fiecare reprezentație.

Rezervări se pot face pe site-ul teatrulstudio.ro sau prin e-mail pe adresa rezervari@uat.ro.

Alexandra HAJA

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE