PROMISIUNE. Cariile din asfalt, frezate și plombate în 24 de ore Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 155 Vizualizări

PROMISIUNE. Cariile din asfalt, frezate și plombate în 24 de ore

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș au comunicat, marți 23 martie, prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook a instituției, că în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții societății care se ocupă de plombarea gropilor din Municipiu, că nu poate fi o diferență mai mare de 24 de ore între frezare și reasfaltare.

Această măsură a fost luată, conform conducerii Primăriei Târgu Mureș, pentru a evita daunele aduse autovehiculelor, pe cât posibil, dar și pentru a micșora timpul blocajelor de trafic.

„În urma discuțiilor purtate cu reprezentanții societății care se ocupă de frezarea și plombarea gropilor din Târgu Mureș, conform contractului cadru în vigoare, municipalitatea a convenit ca în termen de 24 de ore de la începerea acțiunii de frezare, porțiunea aflată în lucru să fie reasfaltată. Conducerea Primăriei Târgu Mureș a luat această măsură pentru a evita, pe cât posibil, daunele materiale ale vehiculelor dar și timpii de blocaj în trafic surveniți ca urmare a ocolirii acestor zone aflate în lucru”, au scris reprezentanții Primăriei Târgu Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE