S-a stabilit data pentru înscrierea oilor la turmele de pe pășunile comunei Ibănești Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 209 Vizualizări

S-a stabilit data pentru înscrierea oilor la turmele de pe pășunile comunei Ibănești

În cursul săptămânii trecute a avut loc Adunarea  Generală a Asociației crescătorilor de animale „Ovidus” Brădețelu, Ibănești, prilej cu care s-a stabilit data și locația unde va avea loc  înscrierea animalelor la turmele de pe pășunile comunei Ibănești, anunță Primăria comunei Ibănești (www.ibanesti.ro).

La ședința de organizare a pășunatului pe anul 2021 pe pășunile comunei Ibănești închiriate asociației au participat și Dan Vasile Dumitru, primarul comunei Ibănești, și medicul veterinar, Biro Janos.

„Înscrierea animalelor se face doar în data de 4 aprilie 2021, orele 11-15, la Căminul Cultural din Dulcea, iar la înscriere trebuie să se prezinte adeverința de la medicul veterinar din care să rezulte numărul de animale deținut, precum și codul exploatației și datele de identificare ale proprietarului, desfășurătorul cu numărul de crotalii ale animalelor deținute și copie după C.I/ B.I a proprietarului de animale”, a precizat  Dragomir Ioan Todoran, președintele asociației. Ovidus”.

Taxa pentru grija pentru ovine s-a stabilit la 140 lei, cea pentru bovine se stabilește ulterior, pe 04 aprilie 2021. Pentru anul 2021, șefii de stână desemnați sunt Anton Vasile (Bârsanu’) – la Cocoș,  Todoran Vasile (Vancu’) – la Fătăciunea, Pop Chirteș Ionel Sergiu – la Cristigi , Feier Cristian – la Siriod,  Anton Nicolae (Șușteru’) – la  Brădețelu, Petra Obrejă – la Prislop.

(A. Z.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE