Home / Administratie / Târgu Mureș: Reducere a impozitului pe clădire în anumite condiții

Târgu Mureș: Reducere a impozitului pe clădire în anumite condiții

Reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș au anunțat, marți 23 martie, printr-o postare făcută pe pagina de Facebook a instituției, că cetățenii municipiului care aleg să reabiliteze termic locuința din fonduri proprii beneficiază de o reducere timp de 7 ani a impozitului pe clădire. Mai multe informații pot fi găsite pe siteul web oficial al Primăriei Târgu Mureș, tirgumures.ro, sau urmărind link-ul aferent postării.

„Târgumureșenii care își reabilitează termic locuințele pe cheltuiala proprie, beneficiază de reduceri la plata impozitului pe clădiri pentru pe o perioadă de 7 ani, în baza HCL nr. 120/2013”, au transmis reprezentanții Primăriei municipiului Târgu Mureș.

Alex PĂTRAȘCU

1 comentariu

  1. TOLAN ALEXANDRU

    Cand am montat geamuri termopan pe cheltuiala proprie tot asa s a spus ca abeneficiem de reduceri la impozit ,NIMIC pana acuma !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rețete străvechi promovate de gospodinele din satul mureșean Râpa de Jos

Gospodinele din satul Râpa de Jos, comuna Vătava, susţin că şi în Postul Mare, ce …