Home / Consiliul Judetean Mures / Competiție de Teqball sprijinită de Consiliul Județean Mureș

Competiție de Teqball sprijinită de Consiliul Județean Mureș

Consilierii județeni au aprobat joi, 25 martie, într-o ședință ordinară de lucru, încheierea unui parteneriat între Consiliul Județean Mureș și Asociația Club Sportiv Teqball Mureș în vederea sprijinirii dezvoltării sportului Teqball în județul Mureș. Potrivit deciziei, Asociația – Club Sportiv Teqball Mureș va planifica și desfășura acțiunile în funcţie de contextul epidemiologic existent la nivel local, cu respectarea normelor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 instituite de autorităţile competente, conform legislației în vigoare.

Concret, Asociaţia Club Sportiv Teqball Mureș propune autorității publice județene dezvoltarea sportului Teqball în județul Mureș prin organizarea Competiției ”Romanian Teqball Challenger Series” – etapa a II-a, în perioada 23-25 aprilie 2021, și înființarea Centrului Național de Dezvoltare în Teqball din România, în scopul popularizării acestuia și în județul Mureș.

Planul prevede dezvoltarea sportului Teqball pe diferite terenuri de sport aflate în școli, licee, baze sportive și chiar în parcuri.

”Considerăm că evenimentul propus răspunde nevoilor comunității mureșene, privată de orice perspectivă socio-culturală sau sportivă prin activități menite să asigure suportul necesar pentru depășirea situației prezente, revenind organizatorilor obligativitatea respectării prevederilor legale privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Pentru aceste acțiuni Consiliul Județean Mureș oferă servicii logistice care constă în acordarea de materiale promoționale, respectiv prin activitatea de comunicare publică pentru activitățile ce se vor desfășura prin intermediul mijloacelor de comunicare în presa scrisă, on-line și audio-vizuală, în limbile română și maghiară”, a precizat Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean Mure.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Incendiu de proporții la o fabrică de mobilă din județul Mureș!

Pompierii mureșeni au fost solicitați să intervină vineri, 11 iunie, în jurul orei 22.00, în …