Home / Administratie / Poliția Mureș, echipaje speciale în zona lăcașurilor de cult

Poliția Mureș, echipaje speciale în zona lăcașurilor de cult

Pentru siguranţa cetăţenilor, suplimentar faţă de dispozitivul curent, poliţiştii mureșeni vor fi prezenţi la lăcaşurile de cult, precum şi în zona adiacentă acestora, cu echipaje special constituite, în vederea evitării oricăror evenimente nedorite, a informat vineri, 2 aprilie, Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș.

”Reamintim că, în interiorul localităților, se interzice circulația persoanelor în grupuri pietonale mai mari de 6 persoane care nu aparțin aceleiași familii, precum și formarea unor asemenea grupuri”, se arată în comunicat.

De asemenea, în toate localitățile, se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei, în intervalul orar 22.00 – 5.00, iar în toate localitățile, unde incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 4 și mai mică sau egală cu 7,5/1000 de locuitori, se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei în zilele de vineri, sâmbătă și duminică în intervalul orar 20.00-05.00.

”Totodată, în toate localitățile, unde incidența cumulată la 14 zile depășește 7,5/1000 de locuitori, se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei în intervalul orar 20.00 – 5.00. De la aceste reguli există excepții justificate, iar în toate localitățile, se permite circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei, în perioada 3 aprilie – 4 aprilie,  în intervalul orar 20.00 – 2.00, pentru deplasarea și participarea la slujbele religioase. Purtarea măștii de protecție, în mod corect, astfel încât să acopere nasul și gura, rămâne obligatorie, în toate spațiile publice, inclusiv în lăcașurile de cult, pe timpul oficierii slujbelor. Recomandăm ca deplasarea către lăcașurile de cult să se realizeze cu evitarea aglomerărilor.

Vă rugăm să fiți responsabili! Suntem de aceeași parte în lupta pentru viața! Pentru urgențe, sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist, ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă! Inspectoratul de Poliție Județean Mureș vă transmite Sărbători Fericite și un Paște Luminat de Bucuria Învierii!”, a mai transmis Biroul de presă al IPJ Mureș.

(Redacția / Foto: Facebook – Poliția Română)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Săptămâna Europeană a Vaccinării, și în Mureș

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Mureș în parteneriat cu Ministerul Sănătății și Institutul Național de …