Home / Reghin / Să (re)descoperim orașul prin „Povești fotografice reghinene”

Să (re)descoperim orașul prin „Povești fotografice reghinene”

Centrul de Informare și Promovare Turistică Reghin organizează în perioada 12-18 aprilie un inedit concurs foto având ca temă „Povești fotografice reghinene”.

La concurs poate participa orice cetățean, indiferent de naționalitate, sex, vârstă, studii sau ocupație cu domiciliul în Reghin, care înscrie o fotografie ce surprinde spațiul public din Reghin. În cazul în care vârsta concurentului este sub 18 ani, participarea la concurs este condiționată de acordul părintelui / reprezentantul legal al minorului. Astfel, răspunderea pentru fotografiile transmise, precum și pentru orice consecințe ce ar putea decurge din participarea la acest concurs va reveni părintelui sau reprezentantului legal.

În această săptămână se pot înscrie fotografii pe e-mail: contact@turismreghin.ro, urmând ca de luni, 19 aprilie, timp de o săptămână, să se intre în perioada de acordare like-uri pe  pagina de facebook Visit Reghin. Pe 27 aprilie 2021 vor fi anunțați câştigătorii

„Vă propunem un instrument de reconectare vizuală cu spațiile publice din Reghin: concursul de fotografie „Povești fotografice reghinene”. O fotografie cu Reghinul vă poate aduce premii surpriză de la producători și artizani locali! Fotografiați ceea ce vă place în oraș: locul vostru preferat, o clădire, un peisaj, ne trimiteți poza în perioada 12 – 18 aprilie pe contact@turismreghin.ro iar noi o vom posta într-un album pe pagina noastră de facebook #VisitReghin# începând cu data de 19 aprilie: primele 3 fotografii cu cele mai multe like-uri primite în perioada 19 -26 aprilie vor fi premiate! În plus premiem și noi fotografia noastră preferată!”, au precizat reprezentanții Centrului de Informare și Promovare Turistică Reghin.

Potrivit organizatorlor,  locurile I, II, III și premiul special vor fi răsplătite cu produse ale producătorilor și artizanilor locali. Ele vor fi acordate în urma numărului de like-uri înregistrate pe pagina organizatorului. De asemenea, Premiul special va fi acordat de către personalul din cadrul Centrului de Informare și Promovare Turistică Reghin unei fotografii care nu s-a calificat printre primele trei fotografii câștigătoare, în urma like-urilor primate. Câștigătorii vor fi notificați prin e-mail, iar fotografiile câștigătoare și autorii acestora vor fi anunțați public pe pagina de Facebook VisitReghin. (A. Z.)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Deputatul Buicu acuză: Vot pentru mușamalizarea adevărului despre pandemie!

Deputatul social-democrat Corneliu Florin Buicu a criticat în termeni duri marți, 11 mai, votul negativ …