Home / Iernut / Vaccinare cu Moderna la Ungheni și Iernut

Vaccinare cu Moderna la Ungheni și Iernut

Distribuie

Începând cu data de 20 aprilie, centrele de vaccinare din Ungheni și Iernut vor utiliza vaccinul produs de compania Moderna pentru imunizarea populației. Până în prezent, cele două centre imunizau populația cu vaccinul produs de Astra Zeneca.

”Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 a aprobat schimbarea vaccinului utilizat în cele două centre în urma propunerii prefectului județului Mureș, Mara Togănel, și a consultărilor cu reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Mureș. Decizia a avut la bază solicitarea celor două administrații publice locale, interesul populației pentru vaccinare în cele două localități ale județului Mureș și numărul de persoane care au optat pentru vaccinarea cu Astra Zeneca de la deschiderea centrului până în prezent”, au transmis vineri, 16 aprilie, prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanții Cancelariei Prefectului județului Mureș.

Potrivit sursei citate, în următoarea perioadă cele două centre ”vor continua să asigure efectuarea rapelurilor pentru persoanele vaccinate cu Astra Zeneca, în paralel cu utilizarea vaccinului Moderna.”

Programările și înscrierile pe lista de așteptare la centrele de vaccinare din Ungheni și Iernut se pot face pe platforma oficială https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/, prin intermediul medicului de familie sau prin call center, la numărul unic 021-414.44.25 sau la numărul de suport alocat județului Mureș 021-414.44.65.    

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Premiul I pentru Școala Gimnazială Ioan Vlăduțiu din Luduș

Distribuie Trupa de teatru a Școlii Gimnaziale Ioan Vlăduțiu, “Les amis de la scène”, coordonată …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.