Percheziții la mai mulți traficanți de droguri din Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 636 Vizualizări

Percheziții la mai mulți traficanți de droguri din Mureș

Poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, sub coordonarea procurorului DIICOT, au efectuat marți, 20 aprilie, 10 percheziții domiciliare în județul Mureș, la persoane bănuite că ar comercializa droguri de risc și de mare risc.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate diferite cantități de cannabis și timbre LSD. Șapte persoane au fost conduse la sediul DIICOT – Târgu Mureș și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș, pentru audieri. În urma administrării probatoriului, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, faţă de cinci persoane, iar ulterior, la data de 21 aprilie, trei persoane au fost prezentate Tribunalului Mureș cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Față de o persoană s-a dispus măsura controlului judiciar. Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc fără drept și trafic de droguri de risc fără drept”, a transmis Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Potrivit aceleiași surse, activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar la acţiune au participat şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE