Home / Slider / Sală de sport de 6,4 milioane de lei într-un oraș din Mureș

Sală de sport de 6,4 milioane de lei într-un oraș din Mureș

Compania Națională de Investiții a atribuit, în data de 26 martie 2021, un contract în valoare de 6.418.609 de lei, fără TVA, companiei Simion Tehnoconstruct SRL Botoșani, pentru proiectarea fazei de adaptare la amplasament, execuția lucrărilor și asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor aferente obiectivului de investiții ”Construire sală de sport cu tribună de 180 de locuri, orașul Sângeorgiu de Pădure, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Conform Memoriului tehnic al proiectului, document întocmit de SC Tecon SRL București, sala de sport va avea regim de înălțime P + 1, suprafață desfășurată de 1.750 de metri pătrați, dimensiuni maxime 44,8 x 33,4 metri și înălțimea maximă de 10,4 metri.

În sală vor fi amenajate următoarele suprafețe de joc: teren de handbal de 20 x 40 metri, teren de baschet de 15 x 28 de metri, teren de tenis de 9 x 20 de metri și teren de volei.

Potrivit aceluaiși document, clădirea sălii de sport va fi amplasată pe un teren pus la dispoziție de Primarie, iar terenul afectat de șantier pe perioada construcției se va reface.

”Se vor realiza amenajări exterioare ce constă în alei pietonale, alei auto, zonă de parcare, spațiu verde plantat cu gazon, 10 arbori și 10 arbuști.

Zona de parcare va asigura un spațiu de parcare pentru minimium de 10 mașini”, se mai menționează în Memoriul tehnic al proiectului.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Prezențe reghinene la ediția aniversară TIFF

Ediția din acest an a celui mai important eveniment dedicat filmului din România, Festivalul Internațional …