Home / Administratie / Ședința Consiliului Local Luduș din luna aprilie 2021

Ședința Consiliului Local Luduș din luna aprilie 2021

Ședința ordinară a Consiliului Local Luduș aferentă lunii aprilie a fost convocată de primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan, pentru ziua de 27 aprilie, în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu, în condițiile impuse de distanțarea fizică a participanților.

Secretara Legislativului local, Maria Tac a înscris pe ordinea de zi a ședinței ordinare proiectele de hotărâre având ca inițiator pe primarul orașului, Cristian Moldovan. După aprobarea proceselor verbale de la ședința ordinară din ziua de 30 martie 2021 și de la ședința extraordinară din ziua de 14 aprilie, consilierii locali au dezbătut proiectele de hotărâre înscrise pe ordinea de zi: Prelungirea unor contracte de concesiune, preluarea contracte de închiriere și reînnoirea unor contracte de concesiune; Trecerea suprafeței de 2.207 de metri pătrați din proprietatea Orașului Luduș – domeniul public în proprietatea Statului Român – domeniul public și în administrarea CNAIR – SA. Această suprafață de teren are categoria de folosință „drum” și reprezintă strada Ioan Th. Oltean; Modificarea Actul Constitutiv și a Statutului Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „Ecolect Mureș”; Aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2021 și a bilanțului contabil pe anul 2020 al societății Administrativ Serv Luduș SRL.

Amănunte despre desfășurarea ședinței vom relata în zilele următoare.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Strada Insulei, pas spre modernizare

Consilierii locali târgumureșeni sunt așteptați să aprobe, la ședința ordinară anunțată pentru 29 iulie, actualizarea …