VIDEO: Târgu Mureș: Curățenia de primăvară își așteaptă operatorul Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 779 Vizualizări

VIDEO: Târgu Mureș: Curățenia de primăvară își așteaptă operatorul

Într-o conferință de presă care a avut loc joi, 29 aprilie, primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán a făcut publice informații cu privire la campania „Curățenia de primăvară” din acest an.

Conform edilului șef, aceasta va fi demarată după Sărbătorile Pascale și se va desfășura pe zone. Lista acestora va putea fi consultată pe site-ul oficial al Primăriei municipiului Târgu Mureș, dar și pe pagina de Facebook a instituției. Totuși, lista va fi făcută publică doar după ce va fi stabilit operatorul de salubrizare care se va ocupa de strângerea deșeurilor în perioada care urmează, întrucât contractul cu actuala companie care se ocupă de colectarea gunoiului, Sylevy Salubriserv, este pe picior de expirare. Pentru aceasta, Consiliul Local a votat caietul de sarcini pentru selectarea gunoiului menajer, cât și pentru curățenia stradală, în ședința extraordinară care s-a desfășurat marți, 27 aprilie 2021.

„Având în vedere că la începutul acestei săptămâni am făcut un pas important către un Târgu Mureș mai curat: s-a votat în ședința extraordinară a Consiliului Local, atât caietul de sarcini pentru selectarea gunoiului menajer, cât și pentru curățenia stradală. Nu numai că se va impune colectarea selectivă a gunoiului de către operator, dar este important să începem procedurile de negociere directă, având în vedere că suntem aproape de expirarea celor 90 de zile care au fost acordate operatorului existent. Această achiziție de negociere directă va asigura pe următoarele 180 de zile curățenia orașului. Primăria a solicitat în prezent oferte de servici de la mai multe firme de specialitate în vederea delegării acestui serviciu public de salubrizare prin contract de prestări servicii. Imediat după Sărbătorile Pascale vom demara campania de curățenie de Primăvară. Programul „Curățenie de primăvară” va fi pe zone și va putea fi consultat pe site-ul instituției, dar și pe paginile de socializare de îndată ce avem stabilit operatorul care va prelua acest serviciu”, a declarat Soós Zoltán.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE