Persoană surprinsă sub un mal de pământ în Livezeni Slider
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 688 Vizualizări

Persoană surprinsă sub un mal de pământ în Livezeni

Detașamentul de Pompieri Târgu Mureș a fost solicitat să intervină luni, 10 mai, pentru a salva o persoană surprinsă sub un mal de pământ în localitatea Livezeni.
Potrivit informațiilor furnizate de Biroul de presă al ISU ”Horea” al județului Mureș, ”forțele de intervenție au reușit extragerea victimei surprinse sub malul de pământ”, iar victima este de cod roșu, ”conștientă și a fost predată echipajului SMURD”.

”În fapt, un bărbat, de 32 de ani, din Târgu Mureș, în timp ce efectua lucrări de reparație la o canalizare, ar fi fost surprins și blocat sub un mal de pământ. Bărbatul a fost transportat la unitatea spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Totodată, a fost anunțat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Mureș. În cauză, polițiștii au deschis dosar penal, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, a transmis și Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Cine a reuşit să-l scoată pe bietul om??? Pompierii?? nu prea cred!! Un localnic din Livezeni,era in trecerea pe acolo şi a sărit imediat şi săpa cu mâinile goale să il găsească sub pământ!! Noroc cu el..că murea sigur până au ajuns echipajele!!!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE