Skatepark nou în Târgu Mureș Slider
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 2562 Vizualizări

Skatepark nou în Târgu Mureș

Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a anunțat printr-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook joi, 20 mai, că în aceeași zi a participat la o întâlnire cu un antreprenor în cadrul căreia s-a discutat pe tema înființării unui nou skatepark în Parcul Municipal, dar și despre renovarea celorlalte două locații de acest gen existente, anume la Platoul Cornești și în cartierul Tudor Vladimirescu. Mai mult, edilul-șef al orașului solicită „comunității de skateri” propuneri privind aceste proiecte.

„Ne propunem să construim un skatepark în Parcul Municipal din Târgu Mureș și totodată, să renovăm cele aflate la Platoul Cornești și în cartierul Tudor. Am participat, astăzi, la o întâlnire cu un antreprenor care a executat asemenea lucrări, de bună calitate, în numeroase orașe din țară, printre acestea, regăsindu-se și municipiul Sibiu. Pentru ca skatepark-urile să corespundă nevoilor adepților acestui sport, solicităm sugestiile comunității de skateri în legătură cu acest proiect”, a declarat edilul șef al târgumureșenilor.

Alex PĂTRAȘCU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Buna ziua! Ma bucura foarte tare sa aud ca in sfarsit se va realiza un proiect de genul acesta. Ca practicant al acestui sport, as vrea sa las cateva sugestii. Un lucru foarte important este duprafata solului, care ar trebui sa fie cat se poate de dreapta si fina, rampele trebuie sa fie dintr-un material cat se poate de solid, pentru a nu se ajunge sa fie permanent sparte, la fel ca si cele din parcul de pe Bulevardul Pandurilor, si in acelasi timo rampele sa fie aderente, sa nu alunece. Pentru a fi un skatepark reusit trebuie sa aiba anumite elemente cum ar fi: un manual pad ( nu prea inalt), un box cu ledgeuri de diferite nivele (muchiile, si sa fie acoperite cu metal), un fun box, un miniramp, cat si un half pipe, se poate si un quarter pipe mai mic, cateva bari, cu inaltimi diferite (mici si mai maricele), si poate si un bol (asta ma gandesc ca nu este posibil dar ar fi o aditie extraordinara), dar cu toate astea, parcul nu trebuie sa fie prea aglomerat daca nu este spatiul necesar. Un model care poate fi urmat este skateparkul cel mai nou din Sibiu, care intalneste multe din aceste puncte. Cat pentru renovarea celorlalte 2 skateparkuri din Tg Mures, as spune ca obstacolele ar trebui inlocuite in intregime, dar ma gandesc ca e o cerere prea mare, macar schimbate suprafetele lor, cat sa fie mai durabile.
    Multumiri din partea intregii comunitati de skate/bike/trotineta pentru acest proiect!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE