Alegeri în PNL Mureș. ”Festival al democrației” anunțat de Cristian Chirteș Politic
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 803 Vizualizări

Alegeri în PNL Mureș. ”Festival al democrației” anunțat de Cristian Chirteș

Actualul lider al Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, senatorul Cristian Chirteș, a anunțat sâmbătă, 29 mai, că va candida pentru un nou mandat de președinte al organizației PNL Mureș. Anunțul a fost făcut cu ocazia unei ședințe a Comitetului Director Județean al PNL Mureș, eveniment la care au participat și președintele PNL, Ludovic Orban, și europarlamentarul Siegfried Mureșan.

”Am dorit să îmi depun candidatura în prezenţa colegilor. Aşa mi se pare normal, ca prima dată să anunț colegii liberali de intenția mea de candidatură. A fost o onoare să îmi anunț intenția de candidatură în prezența președintelui Partidului Național Liberal, domnul Ludovic Orban. Vreau să mai candidez pentru încă un mandat și din discuțiile pe care le-am avut cu mulți colegi liberali, aleși locali, bineînțeles că va fi o competiție normală, un ”festival al democrației” cum îmi place mie să îi spun. Sunt multe proiecte pe care doresc să le duc la bun sfârșit, multe le-am realizat, și în primul rând cred că a candida pentru un nou mandat este o dovadă de respect pentru colegii de partid”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, președintele PNL Mureș.

Referindu-se la competiția pentru președinția Partidului Național Liberal, la startul căreia s-au înscris, deocamdată, actualul lider Ludovic Orban și premierul Florin Cîțu, senatorul Cristian Chirteș a afirmat că va anunța pe cine susține doar după ce va avea ”o discuție cu toți colegii”.

”Bineînțeles, este o competiție, după cum s-a văzut și la nivel național și-a depus candidatura premierul Florin Cîțu. Cu siguranță la noi, la Mureș, vor urma alegeri la nivelul organizațiilor locale, pe urmă la orașe și municipii, iar între 20-25 iulie va avea loc conferința județeană. Eu, personal, nu pot să mă exprim decât după o discuție cu toți colegii. Niciodată, și la alegerile trecute organizația PNL Mureș nu a fost influențată să susțină un candidat sau altul. Din delegația de la congres va face parte o echipă care cu siguranță va ști cu cine să voteze”, a precizat președintele PNL Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Cam toate alegerile in PNL, atat la nivel local cat si national, au fost adevarate festivaluri de democratie, in care a plouat cu demiteri pentru cei care pareau ca nu vor vota cu cine trebuie. Frumos festival va fi, frumos!

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE