Home / Administratie / Ședința lunii mai în Consiliul Local Luduș

Ședința lunii mai în Consiliul Local Luduș

Ședința ordinară a Consiliului Local Luduș aferentă lunii mai a fost convocată de primarul orașului, Cristian Moldovan, pentru ziua de 25 mai 2021, în sala mare a Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu”, în condițiile impuse de distanțarea  fizică a participanților.

Conform convocatorului, consilierii locali au dezbătut proiectele de hotărâre înscrise de secretara Consiliului Local, Maria Tac, pe ordinea de zi. După aprobarea procesului verbal de la ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din ziua de 27 aprilie 2021, consilierii au luat în discuție proiectele de hotărâre cu privire la: Indexarea impozitelor, a taxelor locale și a altor taxe asimilate acestora, precum și limitele amenzilor pentru anul 2022; Aprobarea notelor conceptuale și a temelor de proiectare pentru obiectivele de investiții „Restaurarea și punerea în valoare a castelului Banffy”, precum și „Asigurarea mobilității urbane în orașul Luduș”; Cesiunea unor contracte de concesiune; Prelungirea unor contracte de închiriere; Rezilierea unor contracte de închiriere; Repartizarea unor locuințe pentru tineri, destinate închirierii, în strada Zăvoiului; Rectificarea bugetului local; Retragerea unor Unități Administrativ Teritoriale din ADI „Aqua Invest Mureș”; Aprobarea planului anual de acțiune privind serviciile sociale, pentru anul 2021; Diverse.

Amănunte despre desfpșurarea ședinței vom relata în zilele următoare.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Practică la Primăria municipiului Sighișoara

Reprezentanții Primăriei municipiului Sighișoara au anunțat, pe pagina de Facebook a instituției, că sunt invitați …