Machiajul cu pigmenţi, detaliul de care ai nevoie pentru încredere maximă în tine! Beauty
  • admin
  • 0 comentarii
  • 68 Vizualizări

Machiajul cu pigmenţi, detaliul de care ai nevoie pentru încredere maximă în tine!

Cauţi o soluţie pentru a-ţi putea explora creativitatea şi a obţine un look fascinant pentru un festival de muzică în aer liber sau pentru o ieşire într-un club cu prietenii? O metodă rapidă şi eficientă de a adăuga strălucire, culoare şi glamour aspectului tău o oferă machiajul cu pigmenti! Sunt produse versatile, fine şi intens colorate pe care le poţi utiliza cu succes pentru a conferi farmec, fascinaţie şi luminozitate ochilor, feţei sau decolteului.

Chiar dacă sunt uşor de utilizat, în perioada estivală, pentru a beneficia la maximum de efectul lor şi a obţine un look care să îţi dea încredere deplină în tine, este bine să ţii cont de câteva lucruri!

Alege produse fără ulei

Cu siguranţă ştii că, vara, produsele care conţin ulei au tendinţa de a aluneca de pe faţă. Acest lucru poate ruina machiajul după numai câteva ore şi îţi va strica toată bunădispoziţia!

De aceea, mai ales dacă ştii că ai tenul gras, urmăreşte ca pentru trusa de machiaj de vară să ai numai produse care nu conţin uleiuri, inclusiv pigmenţi fără ulei.

Alege pentru bază un produs mat

În cazul în care vrei să îi foloseşti pentru a evidenţia zona ochilor sau a pomeţilor, trebuie să creezi o bază eficientă pentru susţinerea lor. Cu fundaţia potrivită, nu numai că vei obţine un aspect impecabil, dar ai şi garanţia că machiajul se va menţine mai mult timp.

Prin urmare, foloseşte ca bază de machiaj un fond de ten mat care este durabil şi rezistă mai bine în faţa transpiraţiei şi a uleiurilor pielii. Acesta ajută la fixarea pigmenţilor şi este ideal pentru machiajul de vară. Şi, dacă vrei un look fascinant, nu trebuie să îţi faci griji, pentru că aceste produse vor da toată strălucirea şi culoarea pe care le doreşti pentru un aspect fabulos!

Foloseşte un primer pentru ochi

Să nu uităm de zona ochilor, cea mai sensibilă şi mai delicată şi, totodată, prima care va ieşi în evidenţă în machiajul tău. Înainte de a folosi pigmenţi pentru pleoape sau pentru linia ochilor, este esenţial să creezi o bază potrivită. Ai putea folosi un grund pentru fardul de ochi care împiedică alunecarea produselor, diminuează ridurile şi liniile fine şi oferă o suprafaţă lipicioasă perfectă pentru susţinerea pulberii.

Aplică produsul în straturi cât mai subţiri

Ştim cât de tentant poate fi să scufunzi pensula în cutiuţa cu pulbere strălucitoare şi să aplici un strat fascinant pe pomeţi, decolteu sau pleoape şi îţi recomandăm să nu faci acest lucru, mai ales vara! Este o greşeală pe care trebuie să o eviţi dacă nu vrei să creezi acumulări de produs care, nu numai că nu arată bine, dar vor şi cădea în cel mai scurt timp.

Mai mult, un strat gros de machiaj cu pigmenţi este inconfortabil în zilele călduroase si vei transpira mai mult. Prin urmare, dacă vrei ca opera de artă pe care ai creat-o pe faţă să se păstreze, construieşte-o aplicând straturi subţiri cu o pensulă moale sau cu degetele.

Acum nu îţi rămâne decât să cauţi pigmenti de calitate şi să creezi un machiaj superb de care să te bucuri întreaga zi sau noapte! Alege să fii frumoasă şi încrezătoare şi joacă-te inteligent cu aceste produse versatile şi fascinante! Creează look-ul dorit ca un make-up artist profesionist şi cucereşte inimile celor din jur prin aspectul impecabil, încrederea şi dezinvoltura ta!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE