Home / Administratie / Sală de sport multifuncțională, proiect propus de elevii din Ibănești

Sală de sport multifuncțională, proiect propus de elevii din Ibănești

În cursul zilei de marți, 8 iunie, primarul comunei Ibănești, Dan Vasile Dumitru a avut o întâlnire cu elevii Școlii Gimnaziale din comună, prilej să intre în contact direct cu doleanțele și dorințele acestora. Printre acestea, la loc de frunte se află și construirea unei săli de sport multifuncționale, propunere  înaintată oficial primarului Dan Vasile Dumitru.

„Elevii din Ibănești au demonstrat că se implică în viața comunității, că le pasă și vin cu idei și proiecte pentru comună. Pe scurt, că au viziune și sunt tineri de nădejde pentru Ibănești. Am discutat la Școala Gimnazială din Ibănești Pădure cu elevii clasei a șaptea despre o propunere pe care au înaintat-o în mod oficial Primăriei Ibănești, într-un proiect pe care îl derulează în cadrul orelor de Educație Socială. Este vorba de o scrisoare oficială prin care și-au exprimat dorința construirii unei săli de sport în comună și au venit inclusiv cu câteva propuneri pentru realizarea acesteia. Le-am prezentat demersurile pe care Primăria Ibănești le-a făcut până în prezent în acest sens și am discutat punctual toate soluțiile pe care le-au identificat.În final, am stabilit organizarea unui grup activ de lucru școală – Primăria Ibănești care să permită o comunicare directă și imediată între elevii din comună și primărie, pe tema proiectelor de dezvoltare”, a precizat primarul dan Vasile Dumitru.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Autobuz în flăcări!

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni au fost solicitați să intervină miercuri, 23 iunie, la …