Home / Politic / Senatorul Leonard Azamfirei, respect pentru eroii neamului

Senatorul Leonard Azamfirei, respect pentru eroii neamului

Senatorul PSD de Mureș Leonard Azamfirei a participat joi, 10 iunie, la ceremonia organizată cu ocazia Zilei Eroilor la Cimitirul Eroilor Români din Târgu Mureș.

”Astăzi, 10 iunie 2021, românii celebrează una dintre cele mai importante sărbători creștine, Înălțarea Domnului, cât și Ziua Eroilor, prilej pentru a marca lupta celor care, cu prețul vieții, au apărat independența și suveranitatea țării noastre. Eroi sunt românii din toate timpurile care s-au jertfit pe câmpul de luptă, în lagăre și închisori, pentru idealuri care erau mai presus de propria lor viață: patria, credința și demnitatea acestui popor. În semn de recunoștință pentru eroii patriei noastre, suntem chemați să comemorăm sacrificiul lor și să ne amintim că jertfa militarilor români nu a însemnat doar pierderea propriilor vieți, ci și un cortegiu de sute de mii de invalizi, văduve și orfani de război. Eroi nu sunt doar cei care s-au sacrificat pentru țară, ci și cei care, astăzi, pun preț pe educație, cei care protejează sănătatea semenilor lor, care luptă pentru dreptate și pentru propășirea acestui neam. În egală măsură, și ei sunt demni de gratitudinea noastră. În numele Senatului României am depus astăzi o coroană de flori la Cimitirul Eroilor Români din Târgu Mureș”, a transmis senatorul Leonard Azamfirei.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Prezențe reghinene la ediția aniversară TIFF

Ediția din acest an a celui mai important eveniment dedicat filmului din România, Festivalul Internațional …