Home / Politic / Horațiu Suciu, ales lider al PNL Târgu Mureș!

Horațiu Suciu, ales lider al PNL Târgu Mureș!

Șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgență de Boli Cardiovasculare și Transplant din Târgu Mureș, prof. univ. dr. Horațiu Suciu, a fost ales, în această seară, în funcția de președinte al Partidului Național Liberal Târgu Mureș, cu 135 de voturi. În competiția electorală, prof. univ. dr. l-a avut contracandidat pe fostul lider al PNL Târgu Mureș, deputatul Ervin Molnar, care a adunat 84 de voturi.

”PNL Târgu Mures este la ora bilanțului și înaintea unor alegeri care vor determina viitorul organizației și al nostru, al tuturor ca membri PNL. Am fost înconjurat în acest demers al meu de oameni tineri și competenți dar deopotrivă tenace și experimentați în politică, oameni care și-au respectat în permanență principiile fără să confunde obediență și supunerea oarbă, cu loiaitate față de principiile și valorile liberale!”, a afirmat prof. univ. dr. Horațiu Suciu.

”Vreau să vă mulțumesc foarte mult în primul rând pentru efortul de a fi aici și în al doilea rând pentru că m-ați votat. Vreau să le mulțumesc și celor care nu m-au votat, știu că mulți dintre voi mă prețuiți și la un moment dat suntem puși în fața unei alegeri. Vreau să zic că alegerile acestea sunt ale noastre, ale tuturor, suntem împreună, suntem aceeași familie, nu mă schimb, rămân același om deschis, ușor de abordat, cu care veți putea colabora cu siguranță”, a declarat, la puțin timp după anunțarea rezultatului, prof. univ. dr. Horațiu Suciu.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

UMFST Târgu Mureș. Concepte inovative de educație prin Smart University

Unul dintre cele mai inovatoare proiecte implementate la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie …