Home / Administratie / Măsuri de asigurare a ordinii publice, în week-end-ul 19-21 iunie, la Mureș

Măsuri de asigurare a ordinii publice, în week-end-ul 19-21 iunie, la Mureș

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș vor asigura în week-end acesta, conform zonei de competență teritorială a unității, măsuri de asigurare a ordinii publice.

”Astfel, colegii noștri vor fi alături de cetățeni în cadrul Campionatului Național de Super Rally, ce se va desfășura în acest week-end pe circuit stradal din centrul municipiului Târgu Mureș. Cu ocazia Sărbătorii Rusaliilor Ordotoxe jandarmii vor fi, de asemenea, în zona lăcașurilor de cult din Târgu Mureș, Sighișoara, Târnăveni și Luduș. Pentru siguranța lor, îi îndemnăm pe cei care vor merge la biserică în aceste zile să respecte normele de protecție sanitară. Pentru că misiunea jandarmilor este aceea de asigurare a ordinii publice, de prevenire și descurajare a oricăror incidente care ar putea tulbura buna desfășurare a activităților programate, recomandăm cetăţenilor să respecte indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine, să dea dovadă de vigilenţă în locurile aglomerate, să fie atenţi la bunurile şi obiectele personale, să supravegheze copiii și să evite implicarea în conflicte de orice natură, iar în cazul în care sunt martorii unor fapte antisociale să solicite sprijinul forțelor de ordine aflate în zonă, în mod direct sau prin apelarea numărului unic de urgenţă 112”, a transmis Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

25.000 de lei pentru 12 tone de balastru fără documente de însoțire

Polițiștii din Mureș, în baza unei acțiuni coordonate de Direcția de Investigare a Criminalității Economice, …