AJOFM Mureș informează: Joburi plătite cu 4.000 – 8.000 de euro lunar! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1125 Vizualizări

AJOFM Mureș informează: Joburi plătite cu 4.000 – 8.000 de euro lunar!

Angajatorul Safe Online, cu adresa în Købmagergade 22, din Copenhaga, Danemarca, oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 3 locuri de muncă pe durată nedeterminată pentru un specialişti IT. Angajatorul caută 1 dezvoltator software full-stack, 1 product owner (responsabil produs), 1 digital marketing project lead (specialist marketing  proiecte digitale).

Limba străină solicitată: limba engleză, cel puţin nivel C1.

Cerinţe pentru dezvoltator software full-stack:minim 2 ani experienţă cu PYTHON (ca limbaj primar), optimizarea interogărilor în programele Elastic Search şi MySQL. Se solicită minim un an experienţă cu programele Celery, Kafka, Azure Batch. Cunoştinte solide despre procesarea datelor, experienţă în integrarea aplicaţiilor terţe în sisteme vechi şi noi. Se consideră avantaj cunoaşterea programelor Angular sau Vue, Azure AD sau AWS Cognito.

Salariul oferit: între 5.300 – 8.100 euro lunar (brut), în funcţie de calificare.

Cerinţe pentru product owner (responsabil produs): persoană energică care să fi lucrat în domeniu în ultimii 2 ani, are experienţă cu produsele SaaS, capabil să creeze şi să menţină relaţii puternice cu managementul producţiei, cu clienţi şi alţi multiplicatori. Candidatul ideal trebuie să fie capabil să gestioneze diferitele priorităţi,menţinând  integritatea conceptuală şi tehnică a produselor. Se consideră un avantaj experienţa cu programele de planificare, programe de tip Big Data, cunostinţele în integrarea aplicaţiilor terţe în produse digitale.

Salariul oferit: între 4.000 – 5.380 euro lunar (brut), în funcţie de calificare.

Cerinţe pentru digital marketing project lead: persoană licenţiată în marketing, cu experienţă în digital marketing, implicat în activitatea comunităţii. Sunt preferaţi cei cu experienţă în WordPress sau HubSpot sau alte sisteme CRM. Se caută o persoană cu minte deschisă care să poate lucra în echipă, persoană care să aibă iniţiative. Căutăm o persoană cu abilităţi în cât mai multe discipline de marketing dar care să fie specialist în cel puţin 2 discipline. Candidatul ideal ar trebui să aibă o experienţă de 3-10+ ani pe o poziţie similară. Se consideră un avantaj experienţa în domeniul SaaS sau în domeniul start -up. (SaaS=Software as a Service).

Salariul oferit: între 4.000 – 5.380 euro lunar (brut), în funcţie de calificare.

Mod de aplicare: Candidaţii trebuie să aplice online, se va trimite un CV în limba engleză la una din următoarele linkuri:

–  https://bysafeonline.com/about-safe-online/career/software-developer-full-stack/

https://bysafeonline.com/about-safe-online/career/product-owner/

https://bysafeonline.com/about-safe-online/career/digital-marketing/

Pentru monitorizare, aplicanţii sunt rugaţi să trimită un email la barna.fuleki.ms@anofm.gov.ro în care să specifice anunţul la care au aplicat.

Persoanele interesate să ocupe locul de muncă pot viziona oferta accesând https://www.anofm.ro/eures/solicitanti.html

Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Mureş din Târgu Mureş, strada Iuliu Maniu nr. 2, la numerele de telefon 0265-266.553 sau 0265-269.247 interior 109.

Data limită de înscriere: 18 august 2021.      

(Comunicat de presă, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Mureş)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE