Nereguli în mai multe locuri de pescuit din Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2748 Vizualizări

Nereguli în mai multe locuri de pescuit din Mureș

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș, împreună cu reprezentanții  Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Mureș au desfășurat duminică, 11 iulie, o acțiune deverificare a respectării condițiilor de practicare a pescuitului recreativ pe râul Mureș, Târnava Mică și lacul Bezid.

În urma acestei acțiuni punctuale, care a fost organizată cu scopul de a preveni și combate faptele de braconaj piscicol, au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale pentru încălcări ale prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, din care șapte avertismente au fost date pentru pescuit recreativ pe cursul unei ape curgătoare în zona de 500 de metri aval de baraj și pescuitul recreativ al oricăror specii de pești și altor viețuitoare acvatice sub dimensiunile minime legale și o amendă în valoare de 300 de lei pentru pescuit fără permis în habitatele piscicole naturale.

”Deoarece astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare, îndemnăm cetățenii să respecte măsurile dispuse de autorităti în domeniul pescuitului și acvaculturii, conform Ordonanței de Urgență a guvernului nr. 23 din 2008”, a transmis Compartimentul Informare, Relații Publice și cu Publicul din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE