Home / Administratie / Márk Endre: „Putem vorbi la superlativ de acest eveniment”

Márk Endre: „Putem vorbi la superlativ de acest eveniment”

Distribuie

Oferta ”#loveReghin DAY&NIGHT” pentru prima ediție,  desfășurată în zilele de 23 și 24 iulie la Pădurea Rotundă din Reghin , nu doar că a fost aleasă cu grijă, dar, ceea ce e și mai important, a și dat roade, lucru reliefat de starea de spirit a reghinenilor după cele două zile petrecute la Pădurea Rotundă.

 „Sincer să fiu, până vineri am avut emoții despre cum se va desfășura acest eveniment, emoții care s-au risipit în cele din urmă. Putem vorbi la superlativ de acest eveniment, lumea care s-a simțit bine, concerte fenomenale, oameni fericiți, inclusiv am avut parte și de lună plină. De săptămâni bune încercăm să oferim programe pentru familii, pentru tineri, pentru copii în zilele de duminică în centrul orașului. La fel și la acest festival, ne-am gândit și la cei mici. În cursul dimineții de sâmbătă aceștia au avut parte de numeroase programe astfel încât copii să se simtă în largul lor, și cred că i-am mulțumit din plin și pe ei. Sper că am pășit cu dreptul în ce privește acest eveniment, am impus un nivel de unde să creștem în continuare. Sper ca anul viitor acest festival să iasă și mai bine. Nu ascund faptul că ne gândim și la alte evenimente până atunci, inclusiv un eveniment dedicat jazz-ului programat la finele lui august sau începutul de septembrie. Deocamdată sunt doar idei, pe care le vom anunța public la momentul oportun”, a declarat pentru Zi de Zi Márk Endre, primarul municipiului Reghin.

(Redacția)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Subprefectul Vasile-Liviu Oprea, candidat din partea PSD la Primăria Reghin

Distribuie Actualul subprefect al județului Mureș Vasile-Liviu Oprea este candidatul Partidului Social Democrat la Primăria …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.