”Improvizație de zâmbete” pentru o casă de copii din Mureș Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 253 Vizualizări

”Improvizație de zâmbete” pentru o casă de copii din Mureș

Asociația Simbio Mureș a desfășurat sâmbătă, 31 iulie, un spectacol de improvizație caritabil intitulat ”Improvizația de zâmbete”. Atmosfera a fost întreținută de trupa Funkers, iar încasările urmează sa fie donate unui Complex de case de tip familial din Sâncraiu de Mureș.

”Simbio Mureș nu este o simplă asociație în care facem voluntariat. Simbio Mureș este locul în care ideile noastre se transformă în proiecte de succes. De fapt, cred că suntem o gașcă de tineri foarte implicați, pasionați de schimbare și visători, pentru că aici putem visa, putem fi noi și știm sigur că nimeni nu ne va tăia aripile. Cred că asta este foarte fain și ne diferențiază de alte proiecte”, a declarat Violeta Oltean, președintele Asociației Simbio Mureș.

Tinerii și voluntariatul

Înscrisă în Asociația Simbio Mureș de la începutul acesteia și fiind unul dintre organizatorii evenimentului, Roxana Russu a povestit că derularea proiectului caritabil a întâmpinat oarecare probleme pe parcurs, dar din fericire totul s-a încheiat cu bine.

”Deoarece suntem foarte apropiați am reușit repede să găsim soluții la problemele pe care le-am întâmpinat și ne-am asigurat că totul va ieși perfect. M-am ocupat să fac cererile pentru primărie, pentru a putea primi spațiul de la Teatrul de Vară. Inițial, evenimentul era programat pe 24 iulie, însă cei de la primărie ne-au amânat pe 31 iulie, din anumite motive. Ne-a fost foarte simplu să vorbim cu cei de la Funkers, spre surprinderea noastră au acceptat din prima propunerea, iar asta ne-a bucurat. Au apărut probleme pe parcurs, spre exemplu în ziua evenimentului am avut probleme cu sonorizarea, dar pentru că suntem descurcăreți am reușit să le rezolvam. Mi s-a părut o idee minunată să donăm banii, este o cauză minunată și mă bucur tare mult că am făcut parte din echipa de organizare a evenimentului”, a declarat Roxana Russu, secretară a organizației.

Spectacolul a fost de tip caritabil, iar tinerii și-au propus ca banii strânși să fie donați unui Complexului de case de tip familial din Sâncraiu de Mureș.

”Nu s-a strâns o sumă foarte mare, s-au strâns 300 de lei, însă cred ca gestul nostru îi va bucura pe tinerii de la casa de copii pentru care am ales să donam. Evenimentul a fost reușit, chiar dacă nu au participat multe persoane. Cei de la Funkers ne-au făcut să râdem mult și a fost o atmosferă minunată. În viitor, cu siguranță vor mai fi astfel de evenimente marca Simbio Mureș”, a mai precizat președintele Asociației Simbio Mureș.

Violeta OLTEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE