Home / Cultură / Spectacol extraordinar la Reghin

Spectacol extraordinar la Reghin

Distribuie

Asociația ”Merităm mai mult” organizează în această seară la Reghin un spectacol artistic extraordinar dedicat Zilei Limbii Române. Începând cu ora 19.00, pe scena Casei Municipală de Cultură „Dr. Eugen Nicoară” vor susține recitaluri artistice soliștii Ana Maria Cioată, Arghir Cioată, Georgiana Pușcaș, Costi Dumitru, Georgiana Moldovan, Ovidiu Furnea, Anamaria Marti, Veronica Bălan, Domnica Dologa, Ioachim Span, Mirela Petrus, Maria Neag, Doru Pop, Anca Branea, Cristina Fărcaș, Florin Vos, acompaniați de Orchestra Ansamblului Profesionist „Dor Românesc” din Bistrița, dirijor Anghel Urs. Vor mai urca pe scenă Ansamblul „Spice Mureșene” coordonat de prof. Rodica Botîrcă și prof. Silviu Cîrciu, și Grupul Vocal Maris din Târgu Mureș. În cadrul evenimentului va avea loc un moment poetic susținut de Daria Pop și Daniel Fărcaș. Intrarea la spectacol este liberă.

„Îi invit pe toți reghinenii să sărbătorim împreună Limba Română cu un spectacol artistic extraordinar. Evenimentul este organizat sub egida Asociației ”Merităm mai mult” pe care am înființat-o împreună cu colegii mei, consilieri locali în cadrul PNL Reghin”, a precizat Grabriel Toncean, președintele PNL Reghin. (A.Z.)


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ceremonie de Ziua Națională a României, la Luduș

Distribuie Consiliul Local, Primăria și Casa de Cultură ”Pompeiu Hărășteanu” Luduș organizează joi, 1 decembrie, …