Colectă de biciclete pentru copiii satelor mureșene Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 237 Vizualizări

Colectă de biciclete pentru copiii satelor mureșene

Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei, prin Sectorul Social – Misionar, Structura social-filantropică pentru județul Mureș și Departamentul de tineret și Biroul de cateheză – Structura de misiune și tineret pentru județul Mureș, cu binecuvântarea Înaltpreasfințului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei și în colaborare cu Asociația „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia – filiala Târgu-Mureș lansează campania „O bicicletă – un pas înainte pentru copiii din comunitățile rurale defavorizate din județul Mureș”, pentru a veni în sprijinul copiilor din comunitățile rurale defavorizate din județul Mureș, prin oferirea de biciclete, pe care să le utilizeze ca mijloc de deplasare la școală.

”Cărămidă la temelia educației copiilor”

Potrivit informațiilor furnizate de părintele Silviu Jimborean, inspector pentru misiune și tineret pentru județul Mureș, cu ajutorul acestor biciclete inițiatorii campaniei doresc să facă accesul fizic mai ușor la educație, ”întrucât chiar și în zilele noastre în anumite zone copiii sunt nevoiți să parcurgă zilnic mulți kilometri pe jos pentru a ajunge la școală.” 

”Facem apel la bunăvoința și bunătatea dumneavoastră să ne sprijiniți în acest demers, de a pune o cărămidă la temelia educației copiilor cu posibilități materiale limitate, dar cu visuri, dorințe și aspirații infinite. Așadar, dacă aveți o bicicletă depozitată prin podul casei, magazie, garaj, etc. peste care s-a așternut praful neutilizării, vă rugăm să ne dați de știre. O lustruim noi și o dăm mai departe celor care au mai puțin decât noi. Colectăm biciclete pentru copii cu vârste cuprinse între 3 – 14 ani, pe care le puteți aduce la Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din cartierul Unirii, municipiul Târgu Mureș, strada Voinicenilor numărul 83 sau ne puteți contacta pentru a veni noi să le ridicăm de la dumneavoastră. Bunul Dumnezeu să vă ocrotească și să vă răsplătească efortul!”, a transmis părintele Silviu Jimborean.

Inițiatorii campaniei pot fi contactați la numerele de telefon 0741-564.717 (părintele Silviu Jimborean) și 0747-962.507 (părintele Mihai Dumitrescu – inspector social pentru județul Mureș).    

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE