Home / Învățămînt / VIDEO: A început AMR-ul, sute de candidați pe funcțiile vacante de directori

VIDEO: A început AMR-ul, sute de candidați pe funcțiile vacante de directori

Inspectoratul Școlar Județean(ISJ) Mureș a afișat la sediul instituției și pe site-ul acesteia lista candidaților pentru funcțiile vacante de director general și director adjunct în unitățile de învățământ preuniversitar de stat. Numele celor înscriși în concurs au fost afișate în cursul zilei de azi, 7 octombrie, ca urmare a finalizării procesului de corectare a erorilor la etapa de depunere a dosarelor în platforma informatică.

“Avem 248 de candidați pe cele 166 de funcții de director vacante, respectiv 105 funcții vacante de director adjunct. Cei care promovează cu minim nota 7 la proba scrisă, vor urma proba de interviu” a menționat prof. drd. Sabin-Gavril Pășcan, inspector școlar general al județului Mureș.

Rezultatele finale la proba scrisă vor fi afișate în data de 20 octombrie, urmând ca interviurile să se desfășoare în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie 2021. Candidații trebuie să obțină cel puțin nota 7 la fiecare probă (proba scrisă și proba de interviu).

“Le doresc colegilor mei, în primul răbdare, putere de muncă și să aibă izbândă, tot ceea ce și-au propus să se îndeplinească” a mai adăugat în încheiere inspectorul școlar general, Sabin-Gavril Pășcan.

La finalul lunii decembrie va avea loc emiterea deciziilor de numire  a directorilor, cu aplicare de la 10 ianuarie 2022, cu un mandat de 4 ani.

Amalia VASILESCU

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Școala cu scLipici din Cuieșd – Tabăra de vară

Există multe motive pentru care copiii reușesc sau nu reușesc să țină pasul cu cerințele …